Lutefiskbacon
Lutefiskbacon

Medaljedryss for julematen

Nortura tok hjem tre gull, tre sølv og tre bronse under årets NM i kjøttprodukter for julemat. Lutefiskbaconet stakk med den gjeve herdersprisen, Årets julefavoritt.

Publisert

Praktisk med ferdigkutta bacon til lutefisken.

Gilde pinnekjøtt fra Vestlandet, Gilde kjøttrik julepølse og Gilde syltelabber ble alle hedret med gull under gårsdagens NM i julekjøttprodukter, julemat

Leverpostei med portvin og fiken

- Vi har en fantastisk bredde i produktene våre i Nortura, og det at vi vant priser for produkter som bacon, syltelabber, til medisterkaker og leverpostei med portvin og fiken er fantastisk moro, sier informasjonssjef i Nortura, Elin Ytterdahl Tohje.

Årets julefavoritt

Den gjeve prisen Årets julefavoritt henger høyt hos deltakerne i NM i kjøttprodukter og flere produkter var i sluttvurderingen. Juryen valgte til slutt Gildes lutefiskbacon.

Juryens begrunnelse var at produktet framstår som «julete» og vil passe på julebordet likeså godt som det kan løfte smaken på en travel førjulsmiddag.

Med syltelabbene nedi medaljefatet

Også syltelabbene til Gilde fikk hederlig omtale av juryen. I tillegg til gullmedalje, fikk syltelabbene også betegnelsen Årets produkt.

- Utseende, ytre finnish og snitt er bra, og syltelabben har mild og god saltsmak, og er saftig og mør, var begrunnelsen for gullmedaljen.

God inngang på jula

- Slike priser gir oss en kickstart på julesesongen og det er hyggelig at det er de litt spesielle produktene våre som hedres, sier Ytterdahl Tohje.

Glade prisvinnere fra Nortura.

Powered by Labrador CMS