agromek logo
agromek logo

Agromek holder fast på november

Agromek-ledelsen fastholder november som messe-måned til tross for ønsker om å flytte utstillinga i Herning til januar, slik det var før.

Publisert

Agromek ligger fast i november, har messeledelsen bestemt.

Agromek-komiteen vedtok forrige torsdag utstillingas framtidige struktur. Der ble det besluttet at Agromek skal finne sted annen hvert år i slutten av november, melder Landbrugsavisen.

Det minste av to onder

Agromek arrangeres neste gang 25.-28. november 2014 og i hvert år framover som er delelig med to. Det betyr at neste Agromek avholdes nesten samtidig med tyske Eurotier, som også arrangeres i november. Heller det enn å «kollidere» med Agritechnica i ulike år, sier messeledelsen. Eurotier er tross alt en mindre messe enn Agritechnica.

Lillebror Nutrifair i Fredericia

Mange har ønsket at Agromek finner tilbake til januar som utstillingsmåned. Men da treffer Agromek-ledelsen på nok ett problem. I januar har konkurrenten, Nutrifair i Fredericia, sin årlige utstilling. Det er en spesialmesse for i-mek. Den er betydelig mindre i omfang enn Agromek, men det kan synes som om Nutrifair har klart å bite seg fast, til tross for noe lavere besøk i år enn i fjor.

Falle til ro i faste rammer

På denne bakgrunn konkluderer Agromek med at november er den beste måneden for å arrangere en samlet messe for landbruket.

”Nu ligger Agromek i faste rammer og der kan falde ro på udstillingen, så den kan udvikle sin egen stil og forbedre det vigtige brand, Agromek og Danmark har”, uttaler både Agromek-formann og -direktør til Landbrugsavisen.

Powered by Labrador CMS