fuse technologies
fuse technologies

Agco vil kople sammen presisjons-systemer

Under paraplyen Fuse Technologies samler Agco alle sine teknologier knyttet til presisjonslandbruk, og slipper til andre leverandører av tjenester og programvare for det som på utenlandsk kalles Farm Management Information System (FMIS).

Publisert

Alt skal integreres, sier Agco.

Fra før har Agco ymse navn og strategier på sine løsninger for autostyring, dataadministrasjon, loggføring og telematikk, eksempelvis VarioGuide, VarioDoc, Auto-Guide og AgCommand. Alle disse samles nå i sekken til Fuse Technologies, samtidig som selskapet utvider satsinga og vil jobbe for at andre systemer som Agcos kunder benytter kan hekte seg på systemet.

Relevant for mange

Agco er den største traktorleverandøren i Norge med over 38 prosent markedsandel, med merkene Valtra, Massey Ferguson og Fendt. MF- og Fendtimportør Eikmaskin er datterselskap av Agco, mens Lantmännen Maskin er frittstående importør for Valtra.

Teknologi for alt du gjør, året rundt

Løsningene tilknyttet Fuse Technologies skal omfatte traktorer, redskaper, planlegging og økonomistyring, og sikre sømløs integrasjon av alle gardens innsatsfaktorer. Målet er enkelt og greit at ting skal fungere bedre sammen, gi bedre og mer rasjonell utnyttelse av alle innsatsfaktorer, og sikre større fortjeneste for deg som bonde. Dette gjelder alt fra avlingssensorer til lagerstyring og diagnoseverktøy for service på maskiner og redskap.

Lover hjelp og støtte

Ved å ha et system som er åpent for en lang rekke vare- og tjenestetilbydere, kan du fortsette å bruke leverandører av driftsmidler og teknologier som ikke er en del av Agco, men som kan kople seg sammen med systemene.Agco tar også mål av seg å tilby bransjeledende produktopplæring, både gjennom sitt nye globale kundesenter og gjennom forhandlernettverket, slik at du får hjelp og støtte når som helst hvor som helst. – Fuse Technologies vil omfatte alle Agcos kjerneprodukter. Den gir dypere integrasjon med våre teknologileverandører, og påvirker alle faser av drifta gjennom året, fra vedlikehold, planlegging og såing til høsting og lagring, sier Matt Rushing, som er ansvarlig for satsingsområdet i Agcos ledergruppe.

Powered by Labrador CMS