McCormick X7 460
McCormick X7 460

McCormick fornyer seg

McCormick fortsetter utrullingen av generasjon X. Nå er det X50 og X7 som står for tur.

Publisert

Ny kompakt firer fra McCormick.

For to år siden kom McComrick X60. Nå er en mindre modellserie på plass, X50. Serien består av fire modeller fra 85 til 113 hk. Traktorene leveres med to alternative transmisjoner; RPS, med elektrobetjent vendegir og tre trinns hurtiggir, og Synchro med synkronisert vendegir.

Motorene er levert av Perkins, og som normalt i denne klassen, er de utstyrt med EGR eksosrensing med tilhørene DOC og partikkelfilter. Sylindervolumet er 3,4 liter, mens forgjengeren, T-Max, hadde en 4,5 liters motor.

Hytta med fire stolper er ny, og byr på en lys og oversiktlig arbeidsplass.

X7 leveres både med fire og seks sylindre.

McCormick X7 består av seks modeller fra 143 til 212 hk. De tre minste er firesylindrede og de tre største er sekssylindrede. X7 er utstyrt med seks hovedgir og fire automatiserte hurtiggir. Maks løftekraft i trepunkten bak oppgis til 9300 kilo, mens fronthydraulikken løfter 3500 kilo.

Det er imidlertid den nye hytta som blir fremhevet av McCormick. Her følger italienerne trenden med fire stolper, og har i følge McCormick detaljer og finish på linje med personbiler. Multifunksjonsarmlene med stor skjerm er også på plass.

Powered by Labrador CMS