returlapp BG
returlapp BG

Unngå dette!

Akkurat nå får nesten 17 000 ferske Bedre Gardsdrift påtrykt adresser. Desverre kommer svært mange blad i retur fordi abonnenter har fått ny eller mer presis adresse.

Publisert

Posten ivrer etter å klistre på slike lapper på våre blader og krysse av for "Ukjent/ny adresse".

Posten tar aldri fri eller kanskje det er nettopp det de gjør. I sommer har det vært en jevn strøm av returblader til vår kontoradresse på Kirkenær. Årsaken er nye gateadresser. De gir Posten muligheten til å gjøre kundene sine et pek. De sender rett og slett bladene i i retur sjøl om de utmerket godt vet hvor mottakerne bør. Sjøl forklarer de dette med at handteringen går elektronisk, men vi har dessverre nok av eksempler på at handteringa ikke er så elektronisk som det blir hevdet.

Meld adresseending her.

Koster mer enn det smaker

Årlig betaler Bedre Gardsdrift et sjusifret beløp for at kundene våre skal få levert bladene i postkassa. Det er mye mer enn vi samlet betaler for papir, trykk, adressering og transport til Postterminalen. På toppen av det hele er det vår adresseleverandør som sorterer posten slik at bladene blir liggende fordelt på over tusen forskjellige områder ferdig fordelt i esker. Posten kommer med andre ord til dekket bord.

Meld adresseending her.

"

Redaktør Magnus Østby med noen av Bedre Gardsdrift nr.5 som vi fikk i retur.

Likevel øker prisene jevnt og trutt. Bare i løpet av de siste fem åra er prisene mer enn fordoblet. Det er en prisøkning som verken mediabedrifter, bønder eller transportnæring kan bevilge seg. Da forventer vi faktisk også at bladene kommer i riktig postkasse og ikke blir avvist på grunn av skrivefeil eller at det står navnet på en gard istedenfor en vei. Dette kommer i tillegg til alle bladene som blir levert feil av Posten, men også disse bladene får vi i retur.

Fagpressen har forsøkt å ta dette opp med politikerne, men det har så langt ikke ført fram.

Meld adresseending her.

Vinn Flax-lodd

I mellomtida må vi forsøke å gjøre det beste ut av situasjonen. Derfor ber vi om din hjelp. Har du ny adresse eller har fått adresse med veinummer så vennligst send oss melding. Du kan enten bruke vårt skjema for adresseendring, eller du kan sende e-post eller rett og slett bruke Posten. Da får du Bedre Gardsdrift til riktig tid. Er du heldig, blir du også blant de fem vinnerne som månedlig blir trukket ut og belønnet med fem flakslodd.

Meld adresseendring her.

"
Powered by Labrador CMS