HiTech 5
HiTech 5

Valtra N med ny transmisjon

Tredje generasjon Valtra N tilbys nå med ny transmisjon og femtrinns powershift.

Publisert

Den nye transmisjonen kalles HiTech 5 og byr på femtrinns powershift for modellene N113 og N123.

Transmisjonen har 20 gir i begge kjøreretninger. Med krypgir kan du velge i 30 gir i begge kjøreretninger. Skifte mellom hovedgirene er elektorhydraulisk, og derfor uten girstang.

Transmisjonen er enkel å betjene. Girspaken er fastmontert med trykknapper på oversiden.

Hydraulikksystemet er det samme som finnes på resten av HiTech-modellene. Den betjenes mekanisk med et håndtak. Traktoren leveres som standard med én hydraulikkpumpe og kapasitet på 73 liter pr. minutt. Som ekstrautstyr kan du få ei pumpe som leverer 90 liter pr. minutt.

Mindre kjølebehov

Tredje generasjon N-serie er utstyrt med Agco Sisu Powers motorer med SCR-eksosrensing. Drivstofforbruket skal være redusert med ti prosent sammenliknet med tidligere modeller. Kjølebehovet skal også være redusert, noe som skal sørge for bedre sikt forover.

Den nye fronten skal gjøre traktorene mer smidig. Integrert fronthydraulikk og frontlaster gjør ikke venderadiusen større. Faktisk, har Valtra redusert venderadiusen med opp mot 15 prosent sammenlignet med tidligere modeller. Nye og bedre kjørelys skal gi bedre sikt og derfor økt sikkerhet.

Traktorene i N-serien kan i likhet med resten av traktorseriene fra Valtra skreddersys på fabrikken. Som et eksempel kan du velge svingbar fronthydraulikk, beskyttet drivstofftank, førerhytte for skogbruk eller SVC-hytte for bedre utsyn.

De kan også leveres med System 150 Autosteer og Agcommand. Sistnevnte er et flåtestyringsprogram som lar deg følge traktorens bevegelser og serviceintervaller.

Powered by Labrador CMS