Valtra N fingertrykk_1
Valtra N fingertrykk_1

Traktorauksjon for Sør-Afrika

En perlemorhvit Valtra N 113 HiTech med 6486 fingermerker kan nå bli din. Inntektene får en Sør-Afrikansk landbruksskole gleden av.

Publisert

En mer personlig traktor enn dette er vanskelig å finne.

Den spesielle traktoren fikk sitt særpreg på Agritechnica. Nesten 6500 besøkende benyttet anledningen til å prege traktoren med navn og fingeravtrykk, og også norske fingeravtrykk preger traktoren.

Traktoren, som er utstyrt med frontlaster, er i vinter blitt vist fram på ulike messer og tilstelninger rundt om i Europa. Nå skal den auksjoneres bort.

Inntektene fra auksjonen skal brukes til å finansiere en Valtra N93 HiTech til Weiveld landbruksskole i Sør-Afrika. Skolen, som er lokalisert i Parys, litt sør for Johannesburg, har 600 elever og i tillegg studieretninger innen teknikk, data, hotell og restaurantfag. Skolens nye Valtra skal overleveres 5. juni.

Fingertrykktraktoren skal auksjoneres ut torsdag 24. mai hos Ritchie Bors i Meppen, Tyskland. Dette er en av Europas største maskinauksjoner. Hvis du delta i auksjonen, kan du gjøre det på tre måter:

- Delta online - Gi forhåndsbud- Delta på auksjonen i Meppen

Du finner flere detaljer om det praktiske rundt auksjonen her.

"

Det anerkjente auksjonsfirmaet Ritchie Bros. Auctioneers har fått oppgaven med å auksjonere bort Valtras fingertrykktraktor.

Powered by Labrador CMS