Boumaticlogo

Strangko A/S heter heretter BouMatic A/S

Verdens tredje største leverandør av mjølkeutstyr, BouMatic, og eier av Strangko i Varde, Danmark, melder at de har døpt om Strangko A/S til BouMatic A/S.

Publisert

BouMatic, med hovedsete i Madison, Wisconsin, USA, er verdens tredje største leverandør av mjølkeutstyr og ervervet Strangko i 2007. Det amerikanske konsernet selger sine produkter i 45 land og har 400 ansatte spredd over hele verden.

Starngko ble etablert i 1930 og har i dag et komplett produktprogram innen moderne mjølking. Strangko er representert i 30 land, med hovedtyngden i Skandinavia og Nord-Europa.

Direktøren for BouMatic, Robert Luna, tror at organisasjonen kan bruke den sterke stillingen Strangko-navnet har som et bruhode for økt salg av BouMatic-produkter i regionen.

Direktøren beroliger nåværende kunder på denne måten:

- Ved denne sammenslåingen av produkter og fagkunnskap, vil lojale Strangko-kunder erfare hvordan det nye BouMatic A/S lever og ånder for sin oppgave med å skaffe bonden økte inntekter gjennom innovative løsninger. Ingen annen mjølkeutstyrsfabrikant er mer lidenskapelig opptatt av mjølkekua enn BouMatic.

Powered by Labrador CMS