Pichon_01
Pichon_01

Ørum og Pichon fortsatt hos Lena Maskin

I kjølvannet av etableringen av HCP ringen, er det blitt en viss usikkerhet om hvem som skal selge Ørum og Pichon. Svaret er mange.

Publisert

Pichon får både gjennom HCP ringen, Lena Maskin og utvalgte forhandlere.

- HCP ringen er ikke blitt eneforhandler av Ørum og Pichon, slik noen har oppfattet. Lena Maskin vil fortsatt selge disse produktene. Det samme gjelder Palms, sier daglig leder i Lena Maskin, Bjørn Haugen.

Torgeir Edland, som er importør av Ørum og Pichon, bekrefter overfor Bedre Gardsdrift at HCP ringen er et supplement til det eksisterende forhandlernettet.

- I tillegg til Lena Maskin og HCP ringen, er det også et knippe med frittstående forhandlere som selger Ørum og Pichon, sier Edland.

Ørum og Pichon ble tidligere solgt gjennom nedlagte CIFI, der Lena Maskin og et flertall av forhandlerne i HCP ringens var medlemmer. Ørum og Pichon er noen av produktene som fulgte med inn i HCP ringen, men all den tid Lena Maskin står utenfor, har enkelte stilt spørsmål om de mister disse produktene.Lena Maskin bekrefter altså at så ikke er tilfelle, og at både Ørum, Pichon og Palm fortsatt skal være en viktig del av deres produktprogram.

Også Globus har presisert at HCP ringen er et supplement til eksisterende forhandlernett, og ingen erstatning.

Powered by Labrador CMS