Case IH Tour2012_1
Case IH Tour2012_1

Mr. Case IH smiler

Produktsjef Morten Ingar Smedsrud smiler godt. A-K Maskiners Case IH caravane er halveis, og flere kontrakter er signerte.

Publisert

Produktsjef Morten Ingar Smedsrud smilte om kapp med Sola da han og Case IH caravanen besøkte Ålgård på fredag.

På fredag var det Ålgård Landbrukssenter som fikk besøk av Case IH caravanen. Caravanen består av en Peugeot Partner, en Iveco med konferanserom på slep og en Scania med tre røde traktorer på tralla.

Representanter fra Ålgård Landbrukssenter, A-K maskiner Nærbø og omreisende Case IH entusiaster.

- Ålgård er sjette plassen vi stopper. Vi har hatt mellom 40 og 90 besøkende på de ulike stedene vi har vært. I går var vi i Årdal, og da virket det som om hele bygda var på plass, sier Morten Ingar Smedsrud, mens han smiler om kapp med Sola.

Christian Ramnek fra Case IH er med på turen, og har som oppgave å lære opp selgere og forhandlere på de ulike plassene. På Ålgård fikk han en helt spesiell, og ikke minst uvanlig kjekk oppgave. Halvard Kommedal fra Dirdal skulle nemlig hente en splitter ny Case IH Puma 130 CVX, og da fikk Christian gleden av å vise Halvard hvordan den nye traktoren fungerte.

Halvar Kommedal har tommelen opp for førsteklasses opplæring av Case IHs "overlærer", produktspesialist Christian Ramnek.

- Normalt lærer jeg opp selgerne, som igjen skal lære opp kundene. Å gi opplæring til direkte til kunde, som her i dag, er svært sjeldent. Han har gjort et godt valg, og fått en traktor med topp utstyr, reklamerer Christian.

Stefan Enzenhofer, også han fra fabrikken i Østerrike, har oppgaven med å ratte den hvite Ivecoen med den noe spesielle semitralla på smale og svingete veier.

Stefan Enzenhofer fra Østerrike har sine utfordringer når han skal ratte den spesielle semitraileren helskinnet på smale og svingete i Sør-Norge.

- Jeg kjører rundt i hele Europa, og er på veien 100 dager i året. Veiene her er smale, men bedre enn i Slovakia. Vanligvis snakker jeg med kundene og svarer på spørsmål, men siden jeg ikke forstår språket, er jeg mer i bakgrunnen her i Norge, forteller Stefan.

- Nå setter vi kursen mot Lillesand hvor vi skal vise oss fra i morgen, lørdag. Lørdag ettermiddag kjører vi til Gol, hvor vi skal ha arrangement på mandag. Søndag er pålagt hviledag, smiler Morten Ingar.

Case IHs semitrailer kjører over hele Europa.

Powered by Labrador CMS