agromek logo

Mjølkemaskinene er tilbake på Agromek 2012

Alle produsentene av mjølkemaskiner stiller på årets Agromek 27. – 30. november. Det er første gang siden 2008. Arrangøren lover at utstillinga blir av godt, gammelt merke – og minst like stor som den i 2010.

Publisert

På Agromek 2012 får du se et fullt program innen maskiner og utstyr til både jord og fjøs, samt hele den grønne sektor. Sjøl om fristen for å melde seg på som utstiller er gått ut, kommer det stadig forespørsler om plass på messa.

70 000 kvadratmeter å tråle

Det forventes at 13 haller med over 70 000 kvadratmeter må tas i bruk for å huse alle utstillerne. Det er særlig leverandører av markredskaper som har bedt om større plass for å presentere sine produkter.

Fast utstillerutvalg

Agromek har også nedsatt et utvalg av utstillere, hvor alle sektorer som er representert på messa er med. Utvalget har nylig hatt sitt første møte og det er snakk om å gjøre utvalget permanent. Ledelsen har et ønske om å knytte utstillerne enda tettere til seg ved å gi dem eierskap til beslutningene.

Vil også lytte til de besøkende

På et seinere tidspunkt vil Agromek også taue inn de besøkende for å ”mjølke” dem for god ideer, slik at utstillinga kan bli enda bedre og være godt rusta i konkurransen fra andre messer i Danmark som ypper seg.

Agromek er nå bevisst lagt slik at messa er på "utur" med Agritechnica.

Powered by Labrador CMS