Farmorama_01
Farmorama_01

Farmorama, -hei og hå hvor det går!

30. mars kan du laste ned Bedre Gardsdrift sitt unike traktorspill på din iPhone/iPad eller Android-telefon.

Publisert

Vårt unike traktorspill går kort fortalt ut på at du skal kjøre en hinderløype med traktor. Underveis møter du forskjellige hindringer som du skal hoppe over eller kjøre under. Samtidig må du plukke med deg et minimum av dieselkanner for å være sikker på å komme i mål. Treffer du ikke mange nok kanner, går du tom for diesel.

Timing er nøkkelen

Spillet virker tilsynelatende lett. Alt du skal gjøre, rent fysisk, er å bruke tommelfingeren til å gi gass eller bremse. Men skal du komme raskt i mål må du også bruke hodet. Kunsten er nemlig å gi akkurat passe gass og brems slik at du får en høyest mulig gjennomsnittshastighet.

En viktig del av spillet er å hoppe over eller kjøre under hindringer. Her må du tilpasse farten slik at du ikke hopper for kort, eller for langt. Lander du for hardt, taper du tid fordi traktoren går i bakken og mister fart. Lander du på taket, vil det også ta tid før du er tilbake på hjula.

Del og fortell på Facebook

I tillegg til å kunne lagre poengene dine på telefonen, kan du også dele dem med venner på Facebook. På den måten kan vennene dine se dine rekorder og bli trigget til å slå deg.

På Farmorama sin egen Facebook-side kan du også gi tilbakemeldinger på spillet, og komme med forslag til forbedringer.

Valgfri traktor

Når spillet lanseres, kan du velge om du vil kjøre Case IH, New Holland, Claas eller Valtra. Men vi kan allerede nå avsløre at det kommer flere merker etter hvert.

Uansett hvilket merke du foretrekker, er traktorenes egenskaper de samme. Dermed konkurrer du og vennene dine på like vilkår enten dere kjører Case IH eller Valtra. Når du spiller, vil du se at alle traktorene både har hytte- og framakselfjæring. En kul detalj for traktorfriker.

Fem baner

Likeledes har du mulighet til å velge mellom fem ulike baner og vanskelighetsgrader. Også her vil det komme mer etterhvert.

Norges beste Farmorama-spiller

15. - 18. november arrangeres det åpnet mesterskap i Farmorama på Lillestrøm. Da rigger vi opp Farmorama på vår stand på Agroteknikk, og alle som vil kan delta i konkurransen. Skal du ha sjans på en pallplassering med tilhørende premiering, anbefaler vi at du trener på forhånd. Men finalebanen kan du ikke prøve deg i. Den lanseres nemlig først når Agroteknikk åpner.

Made in Norway

Når vi i Bedre Gardsdrift først skulle lage en app for mobiltelefon, synes vi det er ekstra kjekt at spillet er laget i Norge, nærmere bestemt av MottiMotti. De har fra før blant annet Telenor og Dagens Næringsliv på kundelista si.

30. mars

Skjermbildene i denne saken er fra prototypen, og noen av detaljene som vises skal endres. 30. mars er den endelige versjon av Farmorama klar for nedlastning fra App Store og Android markets.

Hvis du har iPhone eller iPad koster spillet deg 11 kroner. Android Markets har en annen strategi, og til tilbyr spillet gratis, men med reklamebanner i oppstarten.

Last ned Farmorama her:

Android:https://market.android.comPris: Gratis, men spillet har reklamebanner.

" Apple:http://www.apple.com/itunesPris: 11 kroner. Ikke reklamebanner

"
Powered by Labrador CMS