Brukerundersøkelse vfres2

Brukerundersøkelse V-fres, siste frist!

Har du en V-fres av typene på bildet? Da vil vi gjerne vite din mening om fresen. 1. februar er siste frist for å delta.

Publisert

Svarfristen for å delta i vår brukerundersøkelse av V-freser, er 1. februar. Vi har fått mange svar, men tar gjerne imot flere. Svarene du gir oss, kan hjelpe andre som deg til å velge rett, og de kan bidra til at produsentene forbedrer sine produkter.

Hva er bra, og hva kunne vært bedre? Går den prodblemfritt og har stor nok kapasitet, er arbeidsresultat bra, eller blir det liggende igjen snø? Og hva med kraftoverføringsakslingen? Er det stor høydeforskjell på akslingen på fresen og traktoren?

Vi vil også gjerne vite hva slags forhold du bruker fresen til. Kjører du i høyfjellet med mye puddersnø eller i lavlandet med kram snø og salt?

Det finnes ingen statistikk på hvordan salges av V-fres fordeler seg mellom de ulike merkene, men basert på informasjon som Bedre Gardsdrift har fått, dekker de fire utvalgte merkene omlag 90 prosent av markedet. Alle fresene er proff-freser med vifter i området 80 til 90 cm.

Powered by Labrador CMS