BG 02 des Agroteknikk

Agroteknikk fyller Lillestrøm

Planleggingen av Agroteknikk 2012 går for fullt. Årets messe, som arrangeres  15. - 18. november blir den største noensinne.

Publisert

Årets messe er den sjette i rekka, og følger trenden med stadig større areal, flere utstillere og forhåpentligvis flere besøkende. Arrangementet er et samarbeid mellom TLIF og RL, og arrangeres i god norsk dugnadsånd.

- Agroteknikk har hatt en positiv utvikling i alle år og har befestet sin posisjon som en landsomfattende fagutstilling innen landbruksteknikk, sier leder av utstillingskomiteen, Bjørn Glomsrud.

Agroteknikk har de årene messa er arrangert på Lillestrøm, gått fra å være en liten aktør, til å bli en av de største. Årsaken er dugnadskonseptet som gir betydelig lavere kostnader enn andre messer og dermed flere og større utstillere. De største maskinimportørene stiller personell gratis til rådighet, noe som kommer alle utstillerne til gode.

- Lokalene på Lillestrøm er godt tilpasset Agroteknikk. Sjøl om også de norske landbruksmaskinene vokser i størrelse, byr ikke det på problemer. Her er portene både brede og høye, påpeker Glomsrud.

Utstillingskomiteen har allerede jobbet i åtte måneder, og er godt i gang med prosjektene. Per i dag er status at alt tilgjengelig areal vil bli brukt, og at årets messe har flere nye satsingsområder, og spesielt rettet mot ungdom.

Årets utstillingskomite består av Bjørn Glomsrud, Olav Løberg, Oddvar Tjernshaugen, Jarle Kleppan, Tor Anders Høgaas, Trond Østby og Truls Aasterud.

Powered by Labrador CMS