Jogeir journalist

Bedre Gardsdrift søker ivrig journalist

Du har nå en unik mulighet til å bli journalist i Norges ledende landbrukstekniske tidsskrift. Både fast stilling og frilansavtale er aktuelt.

Publisert

Som journalist i Bedre Gardsdrift får du en unik mulighet til å skrive om og for dyktige og driftige bønder.

Vår gode kollega Bo Hansen har meldt overgang til pensjonistenes rekker. Vi søker derfor etter en ny og ivrig skribent med lidenskapelig interesse for landbruk og teknikk. Både frilansavtale og fast ansettelse er aktuelt.

Vår kjernekompetanse er landbruksmaskiner, innendørsmekanisering, bygningsteknikk og driftsøkonomi. Vår nye medarbeider må ha kunnskap om ett eller flere av disse fagfeltene. Har du i tillegg kunnskap om planteproduksjon, husdyr eller skog, så er det et pluss.

Som journalist i Bedre Gardsdrift kan vi love deg et kreativt og inspirerende arbeidsmiljø med stor frihet. Du vil få mulighet til å delta på prøvekjøringer, produktlanseringer og utstillinger i inn- og utland. Men viktigst av alt er kontakten med dyktige og driftige bønder over det ganske land.

Din formelle bakgrunn er ikke så viktig. Det som teller for oss, er at du er produktiv, skriver godt, tar gode bilder, liker å reise og er fleksibel med hensyn til arbeidsoppgaver og arbeidstid.

I tillegg må du kunne jobbe selvstendig og overholde frister. Ved fast ansettelse vil du få kontorsted ved Ask medias hovedkontor på Kirkenær, eller i Rogaland Landbrukspark i Klepp, sammen med bladets redaktør. Som frilansjournalist kan du jobbe hjemmefra.

For mer informasjon, kontakt redaktør Magnus Østby, telefon 918 45 157, eller sjefredaktør i Ask media AS, Hans Degerdal, telefon 907 72 009. Søknad med CV sendes på e-post til hans@askmedia.no innen 1. oktober.

Powered by Labrador CMS