McCullochsag2
McCullochsag2

McCulloch med maskulin motorsag-serie

Tøft design fargesatt med svart og flammende gult skal speile at den nye motorsag-serien oser av kraft og potens, sier en stolt Oddmund Ihle, produktansvarlig for McCulloch i Norge.

Publisert

Black metal-sag: Bak et tilsynelatende barskt ytre skjuler det seg et mjukt og drivstoffbesparende indre.

De fire nye sagene CS 340, CS 380, CS 410 Elite og CS 450 Elite er utviklet for å fylle ethvert behov og mestre enhver tenkelig jobb i hagen. Elite-modellene skal kunne handtere sjøl de tøffeste utfordringene, heter det i reklamen.

Bruker mindre bensin

Når vi ser bort fra det tøffe skallet, er det OxyPower-systemet, som Ihle vil framheve. Dette er en teknologi som optimaliserer utnyttelsen av drivstoffet. Bensinkonsumet vil gå ned med opp til 20 prosent og utslippet reduseres med opp mot 75 prosent, påstår produktsjefen.

Mjuk start og mindre vibrasjon

Alle modellene kommer med både primer og mjuk startfunksjon. Dette betyr at du trenger 40 prosent mindre kraft for å starte motoren. Handtakene har fått en mer ergonomisk form utstyrt med et anti-vibrasjonssystem.

Multiverktøy i enden

Et smart alt-i-ett kombinasjonsverktøy er integrert i det bakre handtaket. Dette kan brukes til å vedlikeholde tennplugger, luftfiltre og til generell reingjøring. De tre større modellene har også en praktisk mekanisme for stramming av kjedet.

Powered by Labrador CMS