JF-Stoll GMT Flex

Ny serie slepeslåmaskiner

JF-Stoll forbereder seg på en ny grassesong ved i lansere en ny serie GMT slepeslåmaskiner, bestående av to grunnmodeller.

Publisert

Den sidemonterte maskinen kalles GMT og har ei arbeidsbredde på 3,15 meter. Den sentermonterte utgaven kalles GMT Flex, og leveres i to arbeidsbredder, henholdsvis 3,15 og 3,5 meter. Samtlige maskiner kan utstyres med tre ulike varianter av etterbehandling. PE-fingre, valser eller stålfingre. De kan også leveres med Collector skårleggingsbånd, som i kombinasjon med frontslåmaskin, skal gi ei arbeidsbredde på om lag 6,5 meter.

I tillegg til kraftig konstruksjon, påpeker JF-Stoll at de nye modellene er utstyrt med deres Top Safe system, som skal bedre maskinenes egenskaper ved ulendt terreng. Top Safe er nå utstyrt med justerbar trekkstangforlenger, der kraften som kreves for å utløse sikkerhetssystemet kan justeres etter behov.

I sin pressemelding trekker de også frem knivbjelken som en vesentlig nyhet. Den har en helt glatt underside, som et resultat av heldekkende slepesko i hele bjelkens bredde. Knivbjelken skal derfor skåne grasarealets overflate for å sikre hurtig gjenvekst.

For å omstille maskinen mellom skårlegging og bredspredning brukes et enkelt håndtak. Justering av kondisjonering og stubbhøyde utføres fra et samlet betjeningspunkt på venstre side av maskinen.

Powered by Labrador CMS