Tokvamfres1
Tokvamfres1

Ny hydraulikkfres til redskapsbærere

F200H snøfresere fra Tokvam er bygd etter totrinns prinsippet og beregnet for små til mellomstore bæremaskiner med høg hydraulikk-kapasitet.

Publisert

Den nye Tokvam-fresen egner seg på mindre flater og trange smug.

Flere og flere hjullasterprodusenter kan nå levere hydraulikk som gjør det mulig å kjøre snøfresere med høgere kapasitet enn tidligere. I tillegg finnes det flere redskapsbærere som kan levere tilfredsstillende hydraulikkapasitet.

To arbeidsbredder

Snøfresen kan leveres i to varianter, 160 og 200 cm arbeidsbredde. Bruksområdet er gangveier, borettslag, kunstgrasbaner, golfbaner og andre områder med krav om låg vekt og liten arbeidsbredde.

Kaster 40 meter

Den doble åpne innmaterskruen tar godt for seg i all type snø, påstår produsenten.

Kastlengden er inntil 40 meter avhengig av snøens konsistens og bæremaskinens hydraulikkapasitet Innfestingsplate er boltet og Tokvam kan levere ferdige innfestinger til de fleste typer bæremaskiner..

Anbefaler hjul

Ekstra nedbrekksklaff er standard og gjør at snøen kan styres til høyere eller venstre for fres. Tuten kan dreies 235°. En stopper gjør at du ikke kan dreie tuten mot bæremaskinen. Alle modellene leveres standard med ski, men hjulutrustning anbefales for fresing på kunstgras og golfbaner.

Powered by Labrador CMS