Agroteknikk_09_7 Trond Kjempekjenn
Agroteknikk_09_7 Trond Kjempekjenn

Eikmaskin flytter til Olavsgaard

1. juni flytter Eikmaskin inn i nye lokaler på Olavsgaard, nord for Oslo.

Publisert

Eikmaskin-sjef Trond Kjempekjenn gleder seg over å flytte til nye og større lokaler på Olavsgaard, nord for Oslo.

Eikmaskin har i dag 700 m2 til rådighet i Nydalen i Oslo. En av utfordringene med dagens plassering er mangel på arealer til kurs og utstilling av maskiner. Det blir det nå en forandring på.

- Kurs og opplæring blir en stadig viktigere del for oss, noe det blir lagt godt til rette for på Olavsgaard. Dessuten er det et fremtidsrettet bygg som gir oss plass til å vokse. De nye lokalene er på totalt 1548 m2. Av dette er 450 m2 reservert utstilling av maskiner og redskaper. 170 m2 er avsatt til kurs og konferanserom, mens resten er kontorer. Bygget er under oppføring og vi regner med å være på plass 1. juni, sier adm. dir. i Eikmaskin Trond Kjempekjenn til Bedre Gardsdrift.

I tillegg til bedre plass, ser Kjempekjenn store fordeler i å komme ut av Oslo og nærmere Gardermoen.

- Det tar 15 minutter med buss fra Gardermoen til Olavsgaard. Den nye utstillingshallen gjør det enklere for oss å ta i mot kunder og vise dem spesifikke maskiner her, forteller Kjempekjenn.

Med denne flyttinga er fem av de seks største traktorimportørene lokalisert nord for Oslo, og fire av dem mellom Jessheim og Olavsgaard, en strekning på ca to mil.

Eikmaskins nye lokaler på Olavsgaard.

Powered by Labrador CMS