Agritechnica 2011 logo
Agritechnica 2011 logo

2611 utstillere på Agritechnica

Søndag 13. november åpner Agritechncia dørene. I år rommer messa mer enn 2600 utstillere fra 48 land.

Publisert

Agritechnica er verdens største og viktigste utstilling for landbruksmaskiner og landbruksteknikk. Årets utstilling har 15 prosent flere utstillere enn i 2009, og legger beslag på 24 haller, seks flere enn for to år siden. Det samlede utstillingsarealet er 390 dekar. Skal du rekke over alt, må du med andre ord både ha gode sko og god tid.

Ifølge arrangøren er det ventet 350 000 besøkende, hvorav 80 000 er utenlandske.

For første gang er det flere ikke-tyske, enn tyske utstillere, nærmere bestemt 1334. 309 av disse kommer fra Italia, med Nederland og Frankrike på de neste plassene.

Hvis du har tenkt deg til Agritechnica, men ikke har bestilt fly og hotell, kan du stå overfor et lite problem. Det er få ledige hotellrom i Hannover, og skal du fly, er det trangt om plassen på de mest populære rutene.

Bedre Gardsdrift er naturligvis på plass på Agritecnica, og vil gi deg en fyldig rapport fra messa. Vi kan love flere interessante nyheter, ikke minst for dem som er på jakt etter ny firesylindret traktor over 100 hk. Minst to av de store produsentene har nye modeller i denne klassen. Bedre Gardsdrift har allerede prøvekjørt én av de godt bevarte hemmelighetene, og vi gir deg vårt inntrykk av nykomlingen i Bedre Gardsdrift nr. 9.

Powered by Labrador CMS