blader
blader

15 136 betalende abonnenter

Fagpressens opplagskontroll viser at Bedre Gardsdrift har 15 136 betalende abonnenter. Det er 3100 flere enn vår nærmeste konkurrent.

Publisert

Tall fra fagpressen viser at Bedre Gardsdrift har 3100 flere betalende abonnenter enn nærmeste konkurrent.

Bedre Gardsdrift har nøyaktig like mange abonnenter nå som for 10 år siden, tusen flere enn for 15 år siden og 3100 flere enn vår nærmeste konkurrent. Vi er størst nå, vi var størst i fjor og vi var også størst for tre år siden.

At antall abonnenter holder seg stabilt er vi meget godt fornøyd med. Ikke minst med tanke på at antall bønder i Norge dessverre er mer enn halvert siden 1996.

Noen tidsskrift argumenterer med at de har flest lesere. Vi mener det er abonnentens betalingsvilje som teller. At vi har mer enn 15 000 betalende abonnenter viser at Bedre Gardsdrift er langt mer enn bare papir, og mange har fulgt oss siden starten med K.K. Heje Driftsteknikk i 1981. Det stabile opplaget viser at vi har trofaste lesere og at vi har tillit hos den norske bonden. Vi tror Bedre Gardsdrift er et positivt bidrag for norsk landbruk.

Bedre Gardsdrift er ikke perfekt, men takket være alle dere trofaste abonnenter har vi mulighet til å bli litt bedre år for år. På de siste femtenårene er sidetallet doblet, og redaksjonen likeså.

Vårt mål er å være et nyttig verktøy i den krevende perioden landbruket er inne i. Vi har funnet vår plass i mediemangfoldet, og konsentrerer oss om det vi kan best; landbruksteknikk. Nøl ikke med å ta kontakt med oss. Gi ris og ros, tips oss eller kom med forslag til temaer du vil ha belyst. Vi kan ikke love å løse alle problemer, men vi vil gjøre et forsøk.

Takk for tilliten!

Vil du gi deg selv, eller noen andre en nyttig gave som varer hele året, kan du bestille abonnement på Bedre Gardsdrit her.

"
Powered by Labrador CMS