Zetor HCP_1

Zetor med fire års fabrikkgaranti

Som første traktorprodusent tilbyr Zetor fire års fabrikkgaranti på samtlige modeller.

Publisert

Servicesjef Ola Bøvolden (t.v.) og salgssjef Arne Røed i HCP gleder seg over å kunne tilby fire års fabrikkgaranti på Zetor. (Foto: Karine Hildonen Henriksen)

Den nye garantiordingen er et tilbud fra fabrikken, som HCP i likhet med flere andre importører har takket ja til. Garantien gjelder nye traktorer kjøpt via HCP, og varer i fire år eller maks 2700 timer. Slitedeler og enkelte komponenter som radio og annet tilleggsutstyr beholder ett års garanti som i dag.

Krever årlig service

Reisekostnader for reklamasjonsarbeid utover ett år må dekkes av kunde. Som ellers må kunden gi noe tilbake for å nye godt av garantien. Zetor forlanger nemlig at traktoren skal ha årlig service hos en HCP forhandler. Dessuten øker prisene med ca. 4,5 prosent, avhenging av modell.

– Zetor har et ufortjent dårlig image. Ved å innføre fire års fabrikkgaranti vil Zetor bevise at produktene er av høy kvalitet, sier produktsjef Arne Røed i HCP.

Satser på heltidsbonden

Ifølge Røed har garantien også en direkte sammenheng med at Zetor ønsker å satse mer på heltidsbøndene, som generelt stiller store krav til driftssikkerhet og service. Røed forventer at den nye garantiordningen vil gi økt salg av Zetor spesielt i denne kundegruppen.

– Garantien gir også skeptikerne mulighet til å prøve Zetor med minimal risiko. Dersom en kunde finner ut at Zetor ikke var rett valg, kan han selge traktoren etter to år, med to års fabrikkgaranti. Det er også verdt å merke seg at garantien er den samme for samtlige modeller, reklamerer Røed.

Zetor, Valtra og Claas

Zetor er det tredje traktormerket i Norge med utvidet garanti, etter Valtra og Claas. Til forskjell fra Valtra og Claas, der garantien følger kunden, følger Zetors garanti traktoren.

Powered by Labrador CMS