NM pløying (oversikt)

Vellykket norgesmesterskap

Mesterskapet resulterte i at Kjartan Skadsem og Odd Erik Johansen kan glede seg til VM i Stockholm, mens Svenn Hulleberg kan se frem til Nordisk mesterskap.

Publisert

Da første tevlingsdag gikk av stablen var det vollpløying som sto på programmet. Værforholdene kunne med fordel vært bedre, siden dagen var preget av mye regn. Redningen var at pløyearealet hos Ole Forr består av god sandjord.

I klassen Teigplog var det fjorårets vinner Jan Erling Aurstad som trakk det lengste strået. Andre- og tredjeplass gikk til Kjartan Skadsem og Vidar Gulbrandsen. I Vendeplog standard var det Svenn Hulleberg som ledet etter den første dagen, han ble tett fulgt av Gjermund Ruud Skjelseth og Theodor Gauterud.

Andre konkurransedag inviterte til stubbpløying og bedre værforhold. I klassen Teigplog var det Kjartan Skadsem som gikk av med seieren. Han ble tett etterfulgt av Jan Erling Aurstad og Vidar Guldbrandsen. I klassen Vendeplog standard var det Svenn Hulleberg som vant. På de to neste plassene finner vi Gjermund Ruud Skjelseth og Theodor Gauterud. I Vendeplog Elite vant Odd Erik Johansen foran Kristian Skallerud.

Powered by Labrador CMS