Case IH traktorkaravane 2

Stor traktorkaravane

A-K maskiner ruller rundt på kryss og tvers av landet med en av tidenes største traktorkaravaner denne måneden.

Publisert

Nå i mars arrangerer A-K maskiner en av tidenes største traktorkaravaner i Norge. I perioden 1. – 25. mars kjører to store trailere rundt i landet med traktorer og demonstrasjonsutstyr. De som møter opp har mulighet til å prøvekjøre de siste modellene fra Case IH. Foreløpig kjører karavanen rundt med Case IH Puma CVX 165, Case IH Maxxum 125 og Case IH Quantum 80c. Underveis kan de to sistnevnte traktorene risikere å bli utskiftet til fordel for Case IH Maxxum 130 Multikontroller og en Case IH JX 60. I tillegg til praktisk demonstrasjon og prøvekjøring, inviterer A-K maskiner de fremmøtte inn i Case IH sin spesialbygde karavane trailer. I traileren får du en generell presentasjon av konsernet og av Case IH sine produktnyheter.

Fra venstre Øivind Lermo, Andreas J. Mandorfer og Morten Smedsrud. Bildet er tatt inne i den spesialbygde traileren til Case IH.

De som følger karavanen er Morten Smedsrud (Produktsjef Case IH), Øivind Lermo (fast trailersjåfør for A-K maskiner) og Andreas J. Mandorfer (sales support Case IH & Steyr Europe). I tillegg vil det være representanter til stede fra de ulike avdelingene som besøkes i løpet av karavanen. Reiseruten startet i Sarpsborg og går helt til Steinkjer før karavanen setter kursen mot vestlandet og deretter sørover igjen. I alt skal karavanen innom hele 28 destinasjoner på turen. Hver dag starter opplegget klokka 11:00 og varer til 14:00. Unntaket er de dagene hvor karavanen skal besøke to steder på samme dag. Da starter demonstrasjonene 09:00 på det første stedet og deretter 16:00 på det siste. Varigheten er i utgangspunktet tre timer på hver stopp.

Ved å arrangere en slik traktorkaravane vil trolig A-K maskiner vise frem sine produkter for flest mulig, på best mulig måte. Det at de velger å ha med seg en spesialbygd trailer med eget ”showroom” er selvsagt ikke noen dårlig måte å møte folket på. I følge Morten Smedsrud er de første kjøpekontraktene i forbindelse med karavanen allerede skrevet. Det er en god indikasjon på at presentasjonen av produktene og arbeidet rundt karavanen allerede bærer frukter.

Powered by Labrador CMS