Kjøttskjærer

NorgesGruppen inngår historisk avtale med Nortura

Nortura skal skjære og pakke ferskt kjøtt for NorgesGruppen. Det betyr at en ny enhet opprettes ved Nortura Hærland i Eidsberg, noe som gir rundt 75 nye arbeidsplasser.

Publisert

75 par hender på Nortura Hærland skal sørge for at NorgesGruppen får forsyninger av ferskt kjøtt daglig. Foto: colourbox.com

Samarbeidsavtalen som er inngått er helt ny i Norge. Den innebærer at Nortura skjærer, pakker og emballerer alt ferskt kjøtt for samtlige butikker i NorgesGruppen.

I første rekke vil samarbeidet omfatte ferske kjøttvarianter som deiger, koteletter og biffer. På sikt ønsker begge parter å utvide mangfoldet av kjøttprodukter.

Ved å opprette en slik ferskvaresentral ønsker NorgesGruppen en mer effektiv logistikk for ferskvarene, noe som skal gi mer tid og service til kunden i butikken.

NorgesGruppen er Norturas største kunde og har utfordret kjøttgiganten til å tenke nytt på dette området. Tilsvarende etableringer i utlandet har gitt gode resultater. Samtidig som Nortura skal levere skreddersydde kjøttvarer til NorgesGruppen, vil merkevarene Gilde og Prior fortsatt være Norturas hovedsatsing mot forbrukerne.

Samarbeidet vil trå i kraft i 2012 og omsetningen er ventet å bli 1,2 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS