JF FCT 1355 2

JF-Stoll oppretter eget salgsselskap i Norge

JF-Stoll oppretter et eget salgsselskap i Norge. I løpet av kort tid vil nøkkelpersonene være på plass for å betjene nye og gamle norske kunder.

Publisert

Samarbeidet med A-K er over, men JF gir ikke opp.

JF har tradisjoner i Norge som strekker seg tilbake til 1951, da JF-fabrikken ble grunnlagt. De siste årene har vært noe turbulente. I 2001 ble de kastet ut av Felleskjøpet til fordel for ei reindyrka satsing på Kverneland, og nå har A-K takket for laget, for heller å satse på Pöttinger.

– Vi har et langt forhold til det norske markedet. Derfor er det naturlig for oss å sikre oss framtidig tilstedeværelse, gjennom å opprette et eget salgsselskap nå som A-K utvider sitt samarbeid med Pöttinger, sier Søren Leth, salgs- og markedsdirektør på JF-Fabriken, til Bedre Gardsdrift. – På denne måten kommer vi tettere på våre norske kunder, noe vi anser som en forutsetning for å ha suksess i Norge, fortsetter Leth.

Det nye salgsselskapet heter JF-Stoll Norge A/S. Maskinsalget vil skje i samarbeid med en rekke lokale samarbeidspartnere. Disse skal stå for klargjøring, levering og igangkjøring av nye maskiner, samt ta seg av service og reservedeler. Dette nettet har stadig plass til flere forhandlere, opplyser Søren Leth

Selskapet forteller videre til Bedre Gardsdrift at de har sikret seg at A-K maskiner fremdeles vil tilby service og reservedeler til de mange redskapene fra JF-Stoll som er i bruk i Norge.

JFs ess i ermet er de slepte snitterne, hvor danskene er uten konkurranse. Ellers har JF ei nærmest komplett graslinje. De omtaler seg også som Nord-Europas ledende produsent av fullfôrvogner.

Powered by Labrador CMS