JF-STOLL-Combi

Grene skal selge JF-Stoll reservedeler

JF-Stoll har valgt Grene som distributør av reservedeler i Norge, og får med det 70 nye utsalgssteder.

Publisert

Avtalen betyr at Grene skal distribuere alle originale JF-STOLL-reservedeler i hele Norge. Avtalen skal sikre hurtig leveranse av deler samtidig som tilgjengeligheten av JF-STOLL reservedeler blir bedre. Grene er nemlig representert hos 70 maskinforhandlere i hele Norge, og i flere av de store kjedene, og disse skal nå altså også selge deler fra JF-Stoll.

Ifølge JF-Stoll har avtalen med Grene størst betydning for kunder som ikke har en JF-Stoll servicepartner i sin umiddelbare nærhet. Avtalen innebærer også at JF-Stoll kunder er sikret levering av deler på samme nivå som sine konkurrenter, reklamerer JF-Stoll.

- I vår bransje er effektiv service og distribusjon av reservedeler avgjørende for tilliten hos både nåværende og kommende kunder. Faktisk har vi prioritert etableringen av en effektiv serviceorganisasjon høyere enn salg av nye maskiner, sier salgssjef i JF-Stoll Norge, Jan Ove Bredesen.

Distribusjonsløsningen til JF-Stoll er ikke ny. JF-Stoll og Grene har fra før et tilsvarende samarbeid i flere land. I Danmark har Grene solgt deler fra JF-Stoll i mer enn 20 år, ved siden av JF-Stoll sitt eget nett. I andre markeder, deriblant Russland, har Grene eksklusiv distribusjon av delene fra JF-Stoll.

Powered by Labrador CMS