Mullerup balehandler
Mullerup balehandler

Enklere vertikalmikser fra Mullerup

Mullerup er på markedet med en ny og enklere stasjonær vertikalmikser uten veiesystem.

Publisert

Nytt fra A-K maskiner og Mullerup.

Den nye mikseren, som importøren A-K maskiner omtaler som balehandler, har det samme blandekar og blandeskruer som i MVM vertikalmiksere. Forskjellen er balehandler ikke har veiesystem, hydraulikkaggregat og utkastermotor.

Ifølge A-K maskiner er balehandler tiltenkt brukt i besetninger der mikseren kun benyttes til å blande forskjellige kvaliteter av surfôr, og hvor det ikke er behov for veiesystem.

I tilegg til å fjerne veiesystemet, er også det hydrauliske anlegget fjernet. Dette er erstattet av elektriske aktuatorer for åpning og lukking av lukene på blanderen.

Den enkle vertikalmikseren levers med volum fra 6,5 – 20 m3, og med både 230 og 400 V spenning. Som på MVM leveres 6,5 – 10 m3 utgavene med en skrue, mens modellene fra 14 m3 og oppover har to skruer.

På mikseren med en skrue, er det tre alternative luke -og elevatorplasseringer, mens det på utgavene med to skruer er rem mulige luke -og elevatorplasseringer.

Mikserne leveres standard med 5 kniver på hver skrue, men til miksere som som skal handtere mye rundball, ettermonteres det to lengre kniver på hver skrue.

Powered by Labrador CMS