BG og Anleggsmagasinet_1

BG i nytt samarbeid med ledende magasiner

Bedre Gardsdrift og Hjemmet Mortensen Fagmedia AS skal samarbeide om bruktannonser på nett,  og utveksle redaksjonelt stoffmellom bladene Anleggsmagasinet, Transportmagasinet og Bedre Gardsdrift.

Publisert

Tormod Magelssen i Hjemmet Mortensen Fagmedia og Bedre Gardsdrifts redaktør Magnus Østby (Foto: Knut Viggen)

Samarbeidet gjelder først og fremst bruktportalen www.mascus.no. I tillegg etableres det et redaksjonelt samarbeid med bladene TransportMagasinet og spesielt AnleggsMagasinet, samt deres nettsted www.tungt.no. Bakgrunnen for samarbeidet er ønske om å styrke begge parters posisjon i framtida.

Fire samarbeidspartnere

Bedre Gardsdrift etablerte i 2009 en samarbeidsavtale med danske Maskinbladet og svenske Jordbruksaktuellt. Dette samarbeidet vil fortsette med uforminsket styrke. Avtalen med Hjemmet Mortensen Fagmedia (HM Fagmedia) supplerer avtalen med våre naboer i sør og øst, og vil tilføre Bedre Gardsdrift verdifull kompetanse innen fagområdene anlegg og transport, to viktige tilleggsnæringer for mange bønder.

"

Maskinbladet og Jordbruksaktuellt er Bedre Gardsdrift sine samarbeidspartnere innen landbruk.

Samtidig får HM Fagmedia tilført kompetanse fra Bedre Gardsdrift og våre kjerneområder.

Samarbeidet vil blant annet omfatte test av kjøretøyer og maskiner som har interesse for begges lesergrupper. Et samarbeidsprosjekt som viser hva vi kan gjøre, er dieselforbrukstesten som Bedre Gardsdrift og TransportMagasinet gjennomførte i 2007. I denne testen sammenlignet vi dieselforbruket ved transport, for traktor og lastebil.

­– Dette samarbeidet er en ”vinn-vinn-situasjon”, sier Tormod Magelssen, forlagsredaktør i Hjemmet Mortensen Fagmedia AS.

Anerkjent bruktportal

Hjemmet Mortensen Fagmedia skal, via bruktportalen www.mascus.no, levere bruktseksjonen til www.gardsdrift.no. Mascus er en av verdens ledende nettportaler for brukte maskiner og kjøretøy, og er representert i 32 land. Løsningen skal inneholde en søkemotor og visning av brukte maskiner og kjøretøy fra norske forhandlere. Basen inneholder bruktannonser innen landbruk, skogbruk, anlegg, transport, truck samt park og hage. Bruktportalen vil være tilgengelig på gardsdrift.no om ikke lenge.

Fra venstre: Salgsdirektør i Hjemmet Mortensen Fagmedia, Petter Vemo, salgssjef i Mascus, Erik Rusten, web-ansvarlig i Ask media / Bedre Gardsdrift, Helle Eirin Kronborg, redaktør i Bedre Gardsdrift, Magnus Østby og annonsesjef i Ask media / Bedre Gardsdrift, Roy Utgaard. (Foto: Knut Viggen)

I Norge har Mascus allerede samarbeid med www.AutoDB.no, www.tungt.no og www.bruktnytt.no.

www.gardsdrift.no - anerkjent markedskanal

– Vi opplever sterk økning i både trafikk og etterspørsel etter brukte landbruksmaskiner og traktorer, både nasjonalt og internasjonalt. Vi har for tiden nesten to millioner besøk i måneden. Gjennom dette samarbeidet kan vi tilby norske forhandlere av slikt utstyr et skreddersydd system for annonsering på nett, automatisk visning av bruktlager på hjemmeside, salgsverktøy og mye mer. Bedre Gardsdrift var på jakt etter en leverandør av rubrikkannonser, mens vi var på utkikk etter en anerkjent markedskanal på landbrukssiden. I tråd med vår strategi om å gi våre kunder og annonsører god service og trafikk, har Mascus valgt å samarbeide med Bedre Gardsdrift og www.gardsdrift.no, forteller Erik Rusten, salgssjef for Mascus hos Hjemmet Mortensen Fagmedia AS.

"
Powered by Labrador CMS