a-k martn.jpg

A-K mart`n er kommet for å bli

Tidenes første A-K mart`n er vel gjennomført, og dette blir ikke den siste. Det å ha anledning til å vise fram hele bredden i sortimentet på egen tomt frister til gjentakelse.

Publisert

Publikumstallene kunne nok vært høyere, men der var nok flere folk enn det hva opplevelsen tilsa. Det skal noe til å skape trengsel på et så stort utstillingsareal. – Vi hadde jevnt tilsig av besøkende gjennom hele dagen, og det var en lang dag, nevner Gunnar Thorud.

Over 20 dekar utstillingsareal var oppfylt med A-K maskiners egne produkter, og ditto kyndige folk til å informere de besøkende.I tillegg viste A-K gladelig fram alt hva som skjer ved anlegget. De besøkende kunne bli med på omvisning i Norges største og nyeste delelager for landbruksmaskiner. Klargjøringsavdelinga sto åpen, og du kunne gjøre deg kjent med hvordan importvirksomheten fungerer. A-K-butikken var naturlig nok åpen, og fristet blant annet med at du kunne prøve ut diverse høytrykksvaskere til å spyle rein egen bil.

Et av målene med arrangementet, ved siden av det å markedsføre eget utstyr, var å skape en faglig samlingsplass for bøndene. Her var det tilrettelagt for at folk skulle kunne tusle i fred og ro for å se på aktuelle maskiner, og samtidig ha muligheten til å sitte ned, spise og prate med kollegaer, og trekke pusten etter en hektisk periode. På kvelden sørget A-K for underholdning, i skikkelig mart`nstradisjon.

– Erfaringene tilsier at årets A-K mart`n er en god start på en god idé. Vi har enda ikke bestemt når neste mart`n skal avvikles, men dette skal vi gjøre igjen, fastslår Gunnar Thorud.

Powered by Labrador CMS