julenisseknapp

BG-nøttene er her snart!

1. desember er BG-nissene på plass med nye adventsnøtter. Årets hovedpremie er tur for to til Paris og Sima.

Publisert

Årets hovedpremie er to for to til Paris. Se Bedre Gardsdrift nr. 9 side 49.

Tradisjonen tro er BG-nissene på plass 1. desember. Da braker det løs med nye nøtter. Opplegget er stort sett som før. Våre sponsorer og BG-nissene stiller spørsmål, du svarer.

24 rette: Tur for to til Paris + + +

I år er det ikke slingringsrom hvis du vil kjempe om hovedpremien. Da må du enkelt og greit ha 24 rette. Hovedgevinsten er tur for to til Paris og Sima. Avreise er fra Gardermoen om ettermiddagen 18. februar med retur mandag 21. februar på tidlig ettermiddag. Må du ha tilslutningsfly, inkluderer premien inntil 2000 kroner som bidrag til disse billettene.

I tillegg til Paris-tur, er alle med 24 rette med i trekningen om:

- Traktorleksikon - Leathermankniv fra Bedre Gardsdrift- Gavepakke fra Bedre Gardsdrift

20 rette: Gavekort

For de som ikke får full pott, har vi naturligvis gjeve "trøstepremier". Alle som har 20 rette eller mer, er med i trekningen om sju gavekort, ett fra hver av de sju importørene. Gavekortene har en verdi på 1000 kroner.

24 dagspremier

Hver dag trekker vi en vinner blant dagens innsendere med riktig svar. Premiene er diverse artikler fra importørene og Bedre Gardsdrift. Disse premiene presenteres den aktuelle dagen. Kanskje blir det også noen overraskelser underveis ;-)

Ukesvinnere

6. 12. 18. og 24 desember har vi ukestrekning. Rett nok er uka én dag kortere enn normalt, men da går det opp med fire trekninger. Hva premiene er disse dagene vil BG-nissene holde for seg sjøl.

Premiedryss i januar

Av praktiske grunner vil premiene bli sent ut til vinnerne etter nyttår.

Dagsvinnerene kårer vi neste virkedag. Hovedpremievinnerne kårer vi i romjula. Nissemødrene har nemlig gitt BG-nissene streng beskjed om å holde seg hjemme julaften, samt 1. og 2. juledag, og antydet strenge reaksjoner om nissene også i år blir tatt på fersken foran datamaskina en av disse dagene. It`s hard to be a nissemann...

Hovedvinneren blir kontaktet på telefon.

Vær klar, sørg for back-up!

Her er det altså ingen grunn til å nøle. Pass på at datamaskina er sterk og klar, sikre deg at nettilkoplinga er frisk og rask, og sørg for å besøke www.gardsdrift.no hver dag i førjulstida. Spørsmåla ligger ute fra midnatt til midnatt, fra og med 1. til og med 24. desember.

BG-nissene har fått diverse bekymringsmeldinger fra folk som skal på Agromek i desember. Til disse har BG-nissene ett råd: Alliér deg med noen hjemme, eller sørg for nettilgang i Herning.

Powered by Labrador CMS