Agroteknikk 2009 Jarle Kleppan

Trår til for Agroteknikk

Medlemmene i utstillingskomiteen i Agroteknikk reiser land og strand rundt for å vekke og engasjere sindige maskinforhandlere. Vi var med da Jarle Kleppan talte til maskinforhandlerne på Jæren.

Publisert

Jarle Kleppan trår til for Agroteknikk

Jarle Kleppen, til daglig divisjonssjef i Felleskjøpet Agri, er en av mange som trår til for Agroteknikk. De siste ukene har medlemmene i utstillingskomiteen reist land og strand rundt for å motivere maskinforhandlerne til en ekstra innsats. Bedre Gardsdrift var på plass da Kleppan trådde til på Jæren.

- Agroteknikk er et unikt konsept i Europa. Dette er den eneste maskinutstillingen der bransjen arrangerer messe på dugnad. Agroteknikk er avhengige av at lokale forhandlere engasjerer seg og drar med seg kunder og andre interesserte til Lillestrøm, proklamerte Kleppan.

Ifølge Kleppan skal det arrangeres reiseopplegg fra 60 ulike steder. I 2006 benyttet 4600 personer seg av Agroteknikk sitt reiseopplegg, og Kleppan håper ennå flere vil benytte seg av tilbudet i år.

Disse blide karene vil gjerne ha deg med til Agroteknikk. Fv: Kristian Spanne (Moi), Livar Enåsen (TKS), Torleif Torland og Arve Ødegård (Torland Maskin), Vidar Haukali (Eiksentret), Knut Helliesen (Traktor & Landbruk), Odd Egil Salte (Moi). Jon Magne Torsteinsbø (Felleskjøpet RA). Foran: Jarle Kleppan (Felleskjøpet Agri) og Jan Artur Andersen (A-K maskiner).

De fleste finner sjøl veien til Lillestrøm. Men noen kvier seg for å arrangere tur sjøl og vil heller reise sammen med andre. I så fall har Agroteknikk opplegget klart, iallefall snart.

- Det viktigste er ikke hvordan du kommer deg til Agroteknikk, men at du kommer. Du må gjerne ta sykkelen. Det er iallefall miljøvennlig, smiler Kleppan fra sykkelsetet.

Dersom du ønsker å benytte deg av Agroteknikks reiseopplegg, så ta kontakt med din maskinforhandler, eller sjekk agroteknikk.no. Etterhvert vil samtlige turer bli lista opp her.

"
Powered by Labrador CMS