Fuelproof dieseltank_1

Nye dieseltanker fra Fuelproof

Fuelproof tilbyr nå dieseltank med hurtigkopling både til henger og sugeslange.

Publisert

Fuelproof med hurtigkopling

Hengeren har to tonns totalvekt.

Hurtigkopling på dieselslangen og forfilter skal sikre ren diesel.

- Tidligere var tankene skrudde fast til hengeren. Nå har de fått hurtigkopling og løfteører slik at de lett kan løftes av hengeren med frontlaster, sier importør Arvid Gimre.

Dieselslange med hurtigkopling

Ved fylling av gravemaskiner er det normalt å tre sugeslangen ned i dieseltanken. Hvis det er bunnslam i tanken, kan dette lett suges opp, og skape trøbbel for motoren.

For å unngå dette problemet, leveres dieseltankene med hurtigkopling til dieselslangen, noe som ifølge Gimre er en unik løsning. Hurtigkoplingen er av samme type som på ordinære hydraulikkslanger.

- Mellom tanken og koplinga er det montert et dieselfilter. Dermed er du sikker på å få ren diesel. Dessuten er tankene dobbeltvegga slik at du unngår kondens, reklamerer Gimre.

Økende interesse fra bønder

Tradisjonelt har skog- og anleggsentreprenører vært hovedkundene, men Gimre merker nå økt etterspørsel også fra landbruket. Årsaken er høyere krav til dieselkvalitet, samt entreprenører som må ha med seg diesel på oppdrag.

Prisen for en 1000 liters tank starter på 20 000 kroner. Vil du ha egen henger med stor verktøykasse, så koster den 26 000. Hengeren har en egenvekt på 350 kilo, og totalvekt på 2000 kilo.

Powered by Labrador CMS