Livstruende skadet i traktorkollisjon

En kvinne i 50-åra er kritisk skadet etter kollisjon med en traktor i Lier i Buskerud. Bilen hun førte har trolig kommet over i motsatt kjørebane, der den traff traktoren i sida.

Publisert

Ulykken skjedde mandag kveld. Kvinnen ble fraktet med SeaKing til Ullevål universitetssykehus med kritiske skader, og tilstanden er stadig ustabil i morgentimene tirsdag. Hun har skader i hode, ansikt, bryst og har bruddskader. Kvinnen kjørte en Mitsubishi Lancer av nyere årgang. Den fikk betydelige skader, og måtte trekkes fra hverandre før kvinnen kunne skjæres løs.

- Undersøkelsene så langt, deriblant vitneavhør og spor på stedet, tyder på at bilen har kommet over i motsatt kjørebane, og truffet traktoren i sida, forteller politiførstebetjent Arne Koppergård ved Lier Lensmannskontor til Bedre Gardsdrift.

Traktorens venstre bakhjul mistet lufta etter sammenstøtet, og traktor og tilhenger har også skader videre bakover. Framhjulet på traktoren ser uskadet ut. Traktoren er en 2007-modell Massey Ferguson 6490, med en tilhenger lastet med jordbær. Traktoren ble kjørt av en polsk statsborger på 30 år. Han er naturlig nok preget av hendelsen.

Powered by Labrador CMS