trakor død 09

Jente døde etter traktorvelt

Det var tre ungdommer i traktoren som kjørte utfor vegen ved Skånland i Troms. Den ene av dem kom i klem da traktoren veltet. Hun døde på sykehuset noen timer senere.

Publisert

Politiet ble varslet om ulykken klokka 02.27 natt til fredag 3. juli. Det hadde vært tre ungdommer i traktoren, en John Deere i 6010 SE-serien.

Jenta falt ut av førerhytta og kom i klem under traktoren da den kjørte av vegen og veltet. De to andre ungdommene fikk varslet voksne som kom til stedet med en annen traktor, som fikk løftet ulykkestraktoren såpass at jenta ble frigjort.

Det kom ambulanse med lege samt brann- og redningsmannskaper fra Evenes og politi fra Harstad til åstedet, melder Fremover.

Ut fra jentas omfattende skader, valgte legen å sende henne med ambulansehelikopter til Universitetssykehuset i Nord-Norge i Tromsø. Derifra kom det melding fredag morgen om at jenta døde av skadene hun pådro seg.

" NRK Troms og Finnmark melder at det er gode veger på stedet, og det er ikke mistanke om promillekjøring. Bilder av ulykkestraktoren viser at strukturen på førerhytta ikke er nevneverdig skadet.

Ut fra Bedre Gardsdrifts registreringer, er denne tragiske hendelsen i Troms første dødsulykke med traktor i 2009.

"
Powered by Labrador CMS