JCB Fasttrack 2170 og 3170

JCB med tre års fabrikkgaranti i Norge

Kjøper du ny JCB hos Nils A. Mørk Maskin, får du tre års farbikkgaranti.

Publisert

JCB blir det tredje traktormerket i Norge med minst 3 års fabrikkgaranti.

Fabrikkgarantien gjelder inntil tre år eller 4500 timer, og både landbruk og entreprenørvirksomhet. Forutsetningen er at du kjøper en 2010 modell via JCBs offisielle importør, Nils A. Mørk Maskin (NAMM).

- Vi har solgt flere traktorer i år enn i 2008, og dette feirer vi med å innføre denne garantien. Og garantien følger traktoren, ikke kunden, sier Hans Anton Mørk.

JCB har allerede tre års garanti i England, og fabrikkgarantien gjelder også ved bruktimport til Norge. Men bare delvis.

JCB, som de fleste andre traktorprodusenter, operere nemlig med standardpriser når det gjelder garantiskader. Dersom kløtsjen ryker, får forhandler eller importør et fast beløp av fabrikken for å fikse skaden. Dersom traktoren har lasterbraketter eller annet utstyr som må demonteres, eller jobben av andre årsaker tar lengre tid enn det fabrikken forutsetter, så må dette dekkes av forhandler eller importør.

Så lenge du kjøper traktoren via merkeforhandler, vil de dekke eventuell merkostnad, all den tid de har hatt en viss fortjenesten da de solgte traktoren. Men er det snakk om en bruktimportert, så har den norske importøren følgelig ikke hatt fortjeneste av salget, og har dermed heller ingen penger å bruke på å dekke denne merkostanden. Dette prinsippet er gjengs i hele traktorbransjen, men mange er ikke klar over det.

Vi gratulerer JCB med tre-års garanti, og ser fram til at flere følger JCB, Claas og Valtra sitt eksempel på dette området.

Powered by Labrador CMS