JCB NAMM showtraktor_16

JCB Fastrac i svart og flammer

Thomas Henie hos Nils A. Mørk maskin struttet som en stolt hane på Veg og anlegg. Endelig kunne han vise fram de svarte flammetraktorene sine, Ella og Elsa.

Publisert

Elsa, Thomas og Ella.

Som vi skrev i for en knapp måned siden, har Nils A. Mørk maskin, med Thomas Henie i spissen, laget to spesielle showtraktorer. Sist uke, på Veg og anlegg på Hellerudsletta, ble traktoren vist offentlig for første gang.

De to traktorene, en 7230 og en 8250 har begge svart metallic med flammelakkering, sota ruter og en haug med annet småsnacks.

- Traktoren er oppkalt etter døtrene mine. 8250en har fått navnet etter eldstejenta, Ella som er fem år, mens 7230en er oppkalt etter minstejenta, Elsa, som er to år, sier Thomas.

I tillegg til et uvanlig utseende, har traktorene følgende ekstrautstyr:

- Stereoanlegg fra Kenwood med åtte høyttalere pluss subwoofer og fjernkontroll. - DVD - GPS - Et kamera i front, et bak og et som viser trekkroken. Skjermen er plassert i taket foran føreren. - Webastovarmer med SMS betjening. - Kompressorhorn.- Lysbjelke på taket.

- Da vi rigget traktoren var vi kontakt med både entreprenører og Landbrukets HMS tjeneste for å få tips. Dette er traktorer som brukes i brøyting, en arbeidsoppgave hvor det ofte er mye venting. Istedet for å sitte å kjede seg i traktoren, kan føreren nå bruke dødtida til å se på DVD og høre musikk i et skikkelig stereoanlegg, sier Thomas.

Black beauties.....

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS