TOTY 2010_3

Innspurt for årets traktor 2010

Bedre Gardsdrift har levert sine stemmer til juryformannen i Tractor of the Year, og tatt en kikk på de foreløpige stemmeresultatene i Bedre Gardsdrifts leserkåring.

Publisert

Hvem vinner?

Bedre Gardsdrift sine stemmer til den offesielle kåringa ble sendt til TOTYs juryformannen denne uka. Vår vurdering av de seks kandidatene påvirkes ikke av hva dere lesere mener. Desverre, vil kanskje noen si, men slik er reglene. Vinneren offentliggjøres på Agritechnicas åpningsdag, søndag 8. november.

Åpent til 6. november

På grunn av en feil har Bedre Gardsdrift sitt elektroniske stemmelokalet vært stengt noen dager, men er nå åpnet igjen, og holder åpent til og med fredag 6. november. Dermed har de av dere som ennå ikke har stemt, mulighet til å avgi stemme.

Og husk, det er kun mulig å avgi en stemme per person.

550 stemmer

Så langt har 552 personer stemt på sin favoritt, og det er tett i toppen. Kun 18 stemmer skiller nummer en og to, og det er bare 12 stemmer mellom nummer to og tre. Det betyr at ingen ting er avgjort ennå.

Hemmelig, enn så lenge

For ikke å påvirke det endelige resultatet av leserkåringa, holder vi det hemmelig hvor de ulike traktorene er plassert på lista.

Faktisk må du lese Bedre Gardsdrift sitt traktornummer, BG 9/2009, for å få vite det endelige resultatet. Da forteller vi deg også hva de som har stemt legger vekt på ved kjøp av traktor.

Vi vil imidlertid gi deg en oversikt over stemmefordelinga så langt, så får du inngå et aldri så lite veddemål med naboen eller en annen om hvem som vinner.

Valgprognosen 17. oktober er som følger:

1. plass: 153 stemmer, 27,7 prosent 2. plass: 135 stemmer, 24,5 prosent 3. plass: 123 stemmer, 22,3 prosent 4. plass: 92 stemmer, 16,7 prosent 5. plass: 33 stemmer, 6,0 prosent6. plass: 16 stemmer, 2,9 prosent

Powered by Labrador CMS