debatt gno

Ett innlegg pr. time

21500 innlegg. 2200 tråder. 23 nye innlegg pr. dag. Det er tallenes klare tale om debattforumet på gardsdrift.no Her finner du både mye god kunnskap og artig lesning.

Publisert

Kjør debatt, full fart!

Bedre Gardsdrift er meget stolte over å være vertskap for det største debattforumet for faglig meningsutveksling i landbruket i Norge. Riktignok er her ikke muligheter for å legge ut videoer eller bilder, men tallenes tale er ikke til å ta feil av. Når fag skal diskuteres, er gardsdrift.no stedet.

Konstant trøkk

Ser vi på aktiviteten for de siste to månedene, kan vi slå fast følgende: I gjennomsnitt er det lagt inn 700 nye innlegg pr. måned i september og oktober. Det tilsvarer 23 innlegg pr. dag, altså i gjennomsnitt ett innlegg pr. time.

De fleste av disse kommer på kveldstid, og aktiviteten er god hver eneste dag.

Seriøst

Går vi så inn og sjekker innleggene, ser vi at det er solide saker. Her blir tatt opp aktuelle problemstillinger, og det kommer seriøse svar. Ofte lange utredninger. Vi ser stadig at det er tydelig enten at vedkommende har god peiling på hva det blir gitt tilbakemelding på, eller at man har tar seg arbeidet med å slå opp og lete fram et skikkelig svar.

Leter du etter debatter med lette innlegg formulert med kun noen helt få ord, er du kommet feil.

Stedet for å få svar

Noe av det som gleder oss aller mest, er at nesten alle som kommer med spørsmål får svar. Faktisk har vi en svarprosent på nesten 90!

I gjennomsnitt er det 9,5 svar pr. tråd. Noen tråder består av et reint spørsmål der ett svar kan være nok, andre tråder skaper en debatt som kan gå i månedsvis. Og stadig oftere ser vi at gamle tråder blir plukket fram igjen og får nye innlegg.

Forbedringsmuligheter

Vi kan ikke love noen umiddelbare endringer i funksjonene på debattforumet. Uansett ønsker vi forslag til forbedringer, slik at vi vet hva vi bør prioritere ved neste oppgradering. Et ønske vi allerede har notert oss, er muligheten til å linke videre til andre nettsider. En annen ting vi vil be våre utviklere om å utbedre når anledningen byr seg, er bruken av spesialtegn. I dag kan det oppstå problemer om du bruker spesialtegn som !”#¤%&/(). Vårt råd er at lengre innlegg skrives i word, for så å lime det inn i forumet. Da kan du lettere redigere det du har skrevet og du har en sikkerhetskopi.

Har du flere ting du ønsker deg, finner du egne tråder for slikt. Vi tar av og til en titt på dem, vi også...

Powered by Labrador CMS