Case IH Magnum 310_02

Case IH vil engasjere landbruksstudenter

Case IH jakter på unge bønder og landbruksstudenter med ideer og visjoner for et mer effektivt landbruk. Konkurransen kalles agri-future 2020.

Publisert

En Case IH Magnum 310 på norsk jord.

Hver dag fødes det 200 000 nye mennesker på kloden, og landbruket står foran enorme utfordringer for å klare å brødfø jordas befolkning. Nå vil Case IH utfordre landbruksstudenter, og få deres ideer og forslag til hvordan matproduksjonen kan bli mer effektiv i 2020. Deltakerne kan fritt velge emne, fra landbruksteknikk til planteforskning, eller husdyr.

Hvilke muligheter ser du i i framtidas landbruk? Hva vil du gjøre anderledes for å øke matproduksjonen? Dette er to aktuelle spørsmål Case IH ønsker svar på.

Det eneste kravet for å delta, er at du er landbruksstudent. For å bli med i konkurransen, må du registrere deg på http://www.agri-future-2020.eu/

Case IH oppfordrer folk til å gå sammen i team. Og jo mer praktisk emnet er, jo bedre.

Når du er registrert, vil du motta et konkurranseformular der du kan beskrive dine ideer og konsept. Siste frist for innsendelse er 15. september.

De 10 beste vinner tur til Case IHs Agrifuture 2020 arrangement, i Berlin, 12 - 14. november. Inkludert i programmet er tur til Agritechnica.

"
Powered by Labrador CMS