Anne Karin Hofseth

Årets Avløser: Anne Karin Hofset

Årets Avløser 2008 er kåret. Hun heter Anne Karin Hofset og er ansatt i landbrukstjenester i Sør-Trøndelag.

Publisert

Det er styret i Norske Landbrukstenester som står for kåringa. Anne Karin får prisen på Norske Landbrukstenester sitt årsmøte 1. april på Quality Hotel Gardermoen Airport.

Trofast til Dovre faller

Om bakgrunn for Anne Karin sitt kandidatur er det sagt:

"Anne Karin har i hele sin karriere arbeidet hos medlemmer i Kårøy Avløserring. Det har skiftet medlemmer i ringen, i tillegg til generasjonsskifter. Så vidt oss bekjent har det aldri sluttet medlemmer grunnet misnøye med avløser, men vi vet med sikkerhet at flere har kommet inn i ringen på grunn av Anne Karin. Av brukere og ansatte er det i dag Anne Karin Hofset som har lengst fartstid i Kårøy Avløserring."

Allsidige arbeidsoppgaver

Anne Karin har en imponerende fartstid på 21 år. Hun har arbeidet som avløser i hele denne tida, med unntak av ett års permisjon for å gjøre ferdig agronomutdanninga. Kårøy Avløserring har brukere som driver både med ku og gris. Brukeren med gris, har en stor smittefri besetning (til sammen 800 gris med purker og slaktegris), noe som setter store krav til dem som arbeider der. Anne Karin har evne til å arbeide sjølstendig, er flink med dyr og maskiner. Hun tar alle oppdrag som bonden har, det være seg fjøsstell eller arbeid på åker og eng. Anne Karin kjører traktor og handterer alle slags jordbruksredskaper. Hun er meget pålitelig og ansvarsbevisst. Med sin lange erfaring er hun en ressursperson for avløserlaget og andre avløsere.

Powered by Labrador CMS