Agroteknikk_09_2 Bo

Agroteknikk: Velkommen til Bedre Gardsdrift

Bedre Gardsdrift er naturligvis på plass, og redaktør Bo Hansen ønsker de besøkende velkommen til stand D03-15, vis a vis Lena Maskin.

Publisert

Bo Hansen og resten av BG-gjengen ønsker deg velkommen til stand D 03-15.

Åpningsdagen er vel over. Besøkstallet er ikke kjent ennå, men de som husker Agroteknikk for tre år siden mener dagen i dag har vært god. Utstillerne har gjort seg flid med sine stands, og hvor vi enn går ser vi bare store glis. Det lover bra.

Aktiviteter og gaver

Bedre Gardsdrift sin stand i hall D har blitt flittig besøkt. Her kan du stemme på årets sommerbilde og publikumsprisen.

Vi deler også ut en smart rund ting til traktoren. Det som en gang var kjernen i en rull med rundballeplast, er omgjort til en liten rørstubb som festes i toppstagbolten, og som du kan tre slanger og kabeler igjennom. Genialt enkelt og praktisk. Den småsmarte ideen kommer fra to av våre lesere, Hermund og Hans Edin Prestegard fra Sogn. Ideén ble belønnet med en New Holland T6040 Elite til fri bruk i én måned.

Traktor og trafikkregler

Fredag kl. 14:00 bør du gå på seminar. Da skal vår trafikkspesialist, Jogeir M. Agjeld holde foredrag om traktor og trafikkregler. Det er verdt å få med seg.

Jobb i Bedre Gardsdrift?

Som du kanskje har fått med deg, er Bedre Gardsdrift på jakt etter ny journalist. Vi som jobber i Bedre Gardsdrift er så ubeskjedne, at vi vil påstå at dette er en av de mest interessante jobbene som finnes, dersom du liker å skrive og fotografere, og i tillegg er interessert i landbruk.

Hvis du er det minste interessert i å bli del av redaksjonen i Norges ledende landbrukstekniske blad, så benytt sjansen til å ta en prat med oss!

Powered by Labrador CMS