Valtra 5 års garanti

10 år med 5 år

Valtra feirer i disse dager 10 års jubileum for sin fem års fabrikkgaranti.

Publisert

10 år med 5 år

- Det er ti år siden Valtra utvidet garantiordningen. Da ble fem års fabrikkgaranti standard ved kjøp av ny Valtra. Det betyr at fabrikken garanterer for en hver form for produkt- eller produksjonsfeil, med få unntak, forteller servicesjef Terje Kjemperud.

Kjemperud presiserer at garantien kun gjelder i Norge og ved kjøp av ny traktor gjennom Lantmännens forhandlernett. Garantien gjelder ikke bruktimporterte traktorer.

Ikke uten ansvar

Kjemperud forteller at fem års garanti ekstra trygghet og forutsigbarhet for kunden. Men Valtra stiller også krav til kunden for at garantien skal gjelde. Det forutsettes at eieren sørger for daglig vedlikehold som å sjekke olje og smøre traktoren etter behov. Dessuten må de store intervallservicene gjennomføres av Valtras servicespesialister.

- Garantien gjelder i fem år, eller inntil kjørte 2500 timer. Den som kjører mer i løpet av en femårsperiode, kan kjøpe en tilleggsgaranti på inntil 4000 timer, dersom du bestiller dette før to år er gått. Men fortsatt vil garantien være begrenset til fem år, forteller Kjemperud.

Forhåndsbetalt service

Kjemperud forteller også at de tilbyr forhåndsbetalt service, for 2500 eller 4000 timer. Dette er en pakke som særlig benyttes av entreprenører som leaser traktoren, og som ønsker økonomisk forutsigbarhet.

Powered by Labrador CMS