Alo frontlaster 60 år gullmodell_1
Alo frontlaster 60 år gullmodell_1

Ålö med gull-laster

Ålö feierer i disse dager 60 år. Begivenheten markeres med en jubileumslaster med svart metallic og parallellstag i gullfarge.

Publisert

Ålös første frontlaster, fra 1949.

I februar 2009 det 60 år siden Ålös gründer, Karl-Ragnar Åström registrerte selskapet AB Ålö-Maskiner, og startet produksjonen av frontlastere. Siden da har Ålö produsert mer enn 500 000 lastere.

Ålö er i dag en av verdens ledende produsenter av frontlastere og tilbehør. Selskapet har fabrikker i tre land, mens produktene selges i mer enn 40 land. Ålö har 600 ansatte og omsetter for drøyt 1900 millioner SEK.

Feiringa av 60-års jubileumet starter på SIMA, 22. februar. Da lanserer fabrikken en spesiell jubileumsmodell i svart metallic og gullakkert parallellstag. For å gjøre lasteren ekstra eksklusiv, vil den kun bli produsert i 60 eksemplar.

- Vi i Ålö Norge har bestilt to lastere. Disse skal etterhvert tilbys våre forhandlere og selges på ordinært vis, men med en noe høyere pris. Det kan jo være at det finnes noen Ålö entusiaster som har lyst på noe helt spesielt. Den vil også bli utstilt på Agroteknikk, sier Hans Fredrik Larsen, Markedssjef i Ålö Norge.

Powered by Labrador CMS