Krone Comprima CF 155 XC kombipresse

Slutt med Claas hos Fron Traktorservice

Etter å ha forhandlet Claas i en årrekke, vil samarbeidet mellom Lantmännen Maskin og Fron Traktorservice opphøre i løpet av våren.

Publisert

Fron Traktorservice + Deutz-Fahr = Sant til evig tid

Sigurd Søbergs traktorfirma på Vinstra har i 43 år hatt traktorene fra Deutz-Fahr som flaggskipet i sin virksomhet. I løpet av disse årene har Ford, CaseIH og Claas vært innom, men alle viser seg å være gjesteopptredener.

– Deutz-Fahr har alltid vært viktig for oss, og sånn er det også videre inn i framtida, forteller Søberg. I Fron Traktorservices område er New Holland, Massey Ferguson og Deutz-Fahr omtrent jevnstore.

Endringer kommer

Nå er samarbeidet med Lantmännen Maskin under avvikling, noe som særlig gir utslag i redskapssortimentet. Ikke minst gjelder det bortfallet av grasutstyret fra Claas.

– Oppsigelsestiden vil være ute i løpet av våren. Derfor kan vi ta oss den tida som må til for å få på plass nye avtaler, sier Sigurd Søberg, som regner med å ha alle nødvendige avtaler på plass i god tid før den formelle sluttdatoen.

Zetor kommer

Endringene nå betyr at Fron Traktorservice blir en fullsortiments HCP-forhandler. På traktorsida innebærer det at selskapet vil selge Zetor, og også ha full tilgang til Iseki og Lamborghini.

Krone kommer

Grasutstyret fra Claas vil bli erstattet med Krone.

– Salget av Claas fra oss har ikke opphørt enda, og vi har stadig grasmaskiner fra Claas på lager, nevner Søberg, som også påpeker at utstyret fra Krone er anerkjente saker.

Powered by Labrador CMS