Bjørn Andre Egeland

Nøtteknekkerne er kåret!

Bjørn André Egeland fra Nærbø ble trukket ut som vinner av traktortur for to. Han vil ha med kona Ruth til New Hollands fabrikk i England.

Publisert

Ruth og Bjørn André Egeland foran gromtraktoren på garden, en New Holland T8050.

- Tuller du? Nå ble jeg jammen overraska. Kjekt at jeg også kunne ha vinnerlykke en gang! Turen må gå til New Holland-fabrikken i England, og jeg vil ha med meg kona, Ruth, sier Bjørn André oppglødd.

Alle med 18 rette eller mer, var med i trekninga om hovedgevinsten i Bedre Gardsdrift sin julekalender. Bjørn André har svart 23 ganger og er loggført med 23 rette svar. 19. desember glemte han rett og slett å svare.

- Jeg sjekket oppgaven om morgenen, men da hadde jeg ikke tid til å svare fordi jeg måtte i fjøset. Neste gang jeg tenkte på oppgaven var det blitt 20. desember. Det var surt, sier Bjørn André.

Bjørn André driver samdrift med mjølk og kjøtt sammen med broren Halvor, på Varhaug i Rogaland. Bjørn André er ikke helt ukjent for Bedre Gardsdrift sine lesere. Han er nemlig én av de åtte testførerne som deltok i Bedre Gardsdrift sin test av traktorer med trinnløs transmisjon.

47 med alt rett

BG-nissene har brukt romjula til nøye fintelling av svarene. 47 personer er loggført med alt rett, og var med i trekningen om gavekort, traktorleksikon og leathermankniv. Vinnerne her er: - Lars A. Nymo, 9372 Gibostad: Gavekort på 2500 kroner - Markus Svartvassmo, 8647 Bleikvasslia: Traktorleksikon- Stine Skaarset, 2618 Lillehammer: Leathermankniv

110 med 20 rette

For å være med i trekningen om sju gavekort á kroner 500, var kravet minst 20 rette. I denne trekningen hadde BG-nissene 110 navn på lista, og datamaskina har trukket ut følgende vinnere: - Bjørn Slettum Løskam, 2668 Lesjaskog: Gavekort Felleskjøpet - Petter Bjørgum, 7710 Sparbu: Gavekort Eiksenteret - Knut Husa, 2416 Jømna: Gavekort Lena Maskin - Anjø Østmo, 7500 Stjørdal: Gaverkort Lantmännen Maskin- Jo-Anders Johnsen, 7167 Vallersund: Gavekort HCP - Stig Tore Sørum, 0659 Oslo: Gavekort Nils A. Mørk Maskin- Jon Harald Skaare, 2216 Roverud: Gaverkort A-K Maskiner

219 i kampen om traktortur

For å være med i trekningen om traktortur, var kravet minst 18 rette svar. Totalt var det 219 personer som oppfylte dette kravet.

Slik trekte vi

Etter å ha vasket og dobbeltsjekket svarskjemaene opp og ned, fikk alle med 18 rette svar eller mer tildelt like mange "loddnummer" som de hadde rette svar. De med 24 rette fikk dermed 24 nummer hver, 1-24, 25-48, 49-72, 73-96...... De med 23 rette fikk 23 nummer hver, også videre.

For de med 24 rette var vinnersjansen lik for alle. I trekningen om gavekort og traktortur, økte vinnersjansen med antall rette svar.

Sjølve trekninga tok datamaskina seg av. Etter at alle finalistene var tildelt sine loddnummer, sørget datamaskina for å plukke ut tilsammen 11 tilfeldige tall, med tilhørende navn.

BG-nissene gratulerer alle vinnerne, og vil samtidig benytte anledningen til å takke nøtteknekkerne for en imponerende innsats. Gevinstene vil bli sent ut over nyttår. BG-nissene vil også rette en stor takk til våre sju sponsorer: A-K maskiner, Eik senteret, Lantmännen Maskin, Nils A. Mørk Maskin, Felleskjøpet, Lena Maskin og HCP.

Uten sponsorer, ingen traktortur.

Powered by Labrador CMS