wear+deutz-fahr

Lars Wear ny direktør i HCP Norge

1. januar overtar Lars Wear direktørstolen i HCP Norge, etter Vladimir Vondracek.

Publisert

Deutz-Fahr er et av merkenavnene Lars Wear nå får det totale ansvaret for i Norge.

Lars Wear har de to siste årene jobbet som markedssjef i HCP. Fra 1. januar får han det totale ansvaret for HCP sine aktiviteter i Norge, etter Vladimir Vondracek. Vondracek fortsetter i HCP og vil i tiden framover konsentere seg om aministrative oppgaver ved hovedkontoret i Drammen.

Wear har lang farstid i bransjen, og er sjøl bonde. Fra 1993 til 1998 var han hos Lena Maskin i Drammen, som på det tidspunkt var forhandler av Zetor og SDFs produkter. I 1998 gikk han til tidligere LMB, hvor han fikk ansvaret for Claas sitt grasutstyr.

Wear vil i tiden framover arbeide for å tilføre HCP flere produkter og servicetjenester, som sikrer HCP en stor markedsandel og en god inntjening for de lojale forhandlerne.

- HCP Norge har et meget stort potensiale, som vi vil realisere sammen med våre engasjerte forhandlere. Jeg vil dyrke de private forhandlerne som ønsker et godt og offensivt samarbeide. De får min fulle oppbakking. Som man sier i fotballen - man skal blø for drakten! Jeg er stolt av, at vi har forhandlere, som klart er blandt de sterkeste i de ulike distrikter – både salgsmessigt og finansielt – og står vi sammen som et lag, vinner vi, sier Wear.

Powered by Labrador CMS