TOTY 2010_3

Kår årets traktor!

Årets traktor 2010 skal kåres. Du kan stemme på din favoritt, og til og med få premie for det. Seks sterke kandidatar er i finalen.

Publisert

Gi din stemme her!

Årets traktor blir kåra på landbruksutstillinga Agritechnica i Tyskland, som går av stabelen 8 - 14. november.

Bedre Gardsdrift er norsk representant i den europeiske juryen. Også du kan si meninga di, og stemme fram din favoritt. Fristen for å stemme er 1. november, men gjør det jo før jo heller.

I Bedre Gardsdrift, og sjølsagt også her på gardsdrift.no, kan du lese både om hvilken traktor som blir leserfavoritten, og hvilken som vinner den europeiske kåringa.

Premier

"

Alle som deltar i stemmegivninga blir med i trekninga om en av totalt sju premier. Tradisjonen tro består premiepotten av modelltraktorer.

Stemmer du på Case IH, blir du med i trekningen om en Case IH modelltraktor. Stemmer du på John Deere, blir du med i trekningen om en John Deere modelltraktor, osv. osv.

I tillegg blir det ekstratrekning for de av dere som stemmer på den traktoren som faktisk blir kåra til årets traktor. Her er premien ei unik LED-lykt frå Bedre Gardsdrift. Den kan du lade i 12-voltsuttaket (sigarettenneren) i traktoren, og den gir svært godt lys. En skikkeleg kul og nyttig premie, om vi skal si det sjøl...

NB!

Du kan kun avgi en stemme og navn og e-post adresse må oppgis. Du må gjerne engasjere famile og venner til å stemme på din favoritt, men husk at det kun er en stemme per person. I tillegg til å gi deg mulighet til å stemme på din favoritt, inneholder årets elektroniske stemmeseddel også noen tilleggsspørsmål som du kan svare på hvis du vil.

De seks kandidatene er lista opp nedenfor. Traktorene er til dels svært ulike, og effektområdet strekker seg fra 100 til 270 hestekrefter.

Case IH Puma 225 CVX 6-syl., 224/251 hk Trinnløs transmisjon.

Case IH sitt europeiske flaggskip. Har i likhet med storebror Magnum instrumentene plassert i høyre A-stolpe.

Deutz-Fahr 630 TTV 6-syl. 206/224 hkTrinnløs transmisjon

Ny og kraftigere transmisjon og bakstuss samt oppgradet betjening med ny infoterminal, kalt IMonitor.

JCB Fastrac 7270 6-syl. 270 hkSemipowershifttransmisjon

JCBs svar på en premium landbrukstraktor. Fjæring på alle hjul, 65 km/h toppfart.

John Deere R5100 4-syl, 100 hkHurtiggir med automatfunksjon

Oppgradert utgave av en av Norges mest solgte traktormodeller de siste årene.

New Holland T7070 Autocommand 6-syl, 225/250 hkTrinnløs transmisjon

New Hollands største europeiskbygde traktor. Nyutviklet transmisjon med betjening fra New Hollands finsittere.

Valtra T202 Direct 6 syl. 200 hk Trinnløs transmisjonEgenutviklet trinnløs transmisjon som ifølge Valtra er spesielt bygget for nordiske forhold.

Gi din stemme her!

"
Powered by Labrador CMS