Ferie illustrajon Lofoten Festvågtind2

Hatt ein fin sommar?

Ja. Bortsett fra at kjeringa bestemte oss for tre dagers ferie..

Publisert

Få bønder her, men (nesten) alle har det tipp topp. Foto: Morten Holt

Som regel er vi i Bedre Gardsdrift glade og fornøgde, men humøret hevar seg enda litt når vi får vite korleis lesarane våre har hatt det i sommar. I sist konkurranse, som forresten nok ein gong sette ny rekord i talet rette svar, spurde vi om nettopp det. Hatt ein fin sommar? var tilleggsspørsmålet. Her er eit utval av svara.

Ja! Dei fleste har hatt det fint:- Toppers:) - JEPP! - Ja kjempe! - Heilt klart! - Ja bare bra:) Dere?? - itj så værst =)- Ja, heldigvis. 3 uker ferie i Sørøst Asia! skriv Kåre.

Robert er ein av få på motsett ende av skalaen: Igrunn ikke.Per Kristian heilgarderer: Ja / Nei

Ja, eg er jo bonde!- Har man småbruk, får man alltid en fin sommer! meiner Bjørn på Lundamo. Han er ein av mange som tydelegvis ser på arbeid, gode avlingar og lukke som tre sider av same sak. Svar som dette har vi nemleg fått mange av:

- Kjempefin, mykje godt gras - Jepp, travelt men fint - jepps.. bare jobbing. - Kanonbra gressavlinger i indre Trøndelag - klart det. Alt gras i hus. berre velstand:) - Javisst, slåttånna sett prikken over i-en - ja kjempefin.. 1. slåtten gikk som en drøm!! - Ja,Barre arbeid- Heilt kanon. 80 timer i jaguaren

- kjempefin. har vært med far og pressa rundballer. også har jeg pakka rundballer og fiska og plukket stein og mye mer, svarer Johan i Alvdal.

Bjarne på Skogn ser framover: - Har hatt en fin sommer så langt ja. Nå er det bare glede seg til skurtresking og potetopptaking:) Kjempefin konkuranse dere har.

Geir Arild frå Borlaug kjem med ei verkeleg gladmelding: - Helt topp. Gleder meg til å bli bonde til nyttår:-)

Vått! Anders set ord på det mange har opplevd: - Helt greit, men frykli my dårli vær. Det same skriv Olav på Kvernaland, som opplever dilemmaet med leigd hjelp: - ja, men det vart ein blaut 2. slått, og nå regnar det og pressa er fortsatt 2-3 timarvekke... Jon Are på Jessheim seier det på rim: -Sommer....? Håper den kommer! Jarle er også litt deppa på grunn av veret: - 6 uker med regn Lars Magne tar det med litt ironi: - Ja, lite vatning de siste ukene Også i Alvdal har det vore vått, melder Toralf: - Ja, men for mye dårlig vær. Trøsta er BG.Heller ikkje Lesja har unngått bygene: - Ikke så verst, bare regn på feil tid, melder Ole.

Ja, men...- Stort sett fint. Ikkje så kjekt å knekka ein kverneland butterfly, melder Gaute nede på Jæren.

Anton, som forresten sender svar frå kona sin epost, har eit svar som også fører med seg mange spørsmål. Dette er ein setning med mange detaljar. Og korleis gjekk det eigentleg? Anton svarer nemleg: - Ja .Bortsett fra at kjeringa bestemte oss for tre dagers ferie..

Vegard strir også med feminine utflukter: - Bortsett frå nokre kviger med vel stor rømningsvilje, ja :)

Sjuk! Henrik, Bjørn Ivar og Fred Olaf har brukt sommaren til andre ting enn planlagt, og mislikar det i stor grad:- Kyssesjuken kom å ødela litt, så nå er jeg hvertfall godt oppdatert på alle artikler på www.bedregardsdrift.no, finn, blocket, agriaffaires, traktorbygda og lignende - så det kom noe godt ut av det! Ser at traktoren deres den måneden her mangler pipe ; ) God -høst- videre! - nei er på sykehus, det er kjedelig!!!- nja........ går sjukemeldt.

Til sist nemner vi Anders, som har eitt vilkår for å kunne svare ja på spørsmålet om sommaren har vore fin: - Hvis jeg vinner!Så det blir ein dårleg sommar for Anders. Han svara feil...

Svaret på den aktuelle konkurransen finn du her. Neste konkurranse er her, og klikkar du her kjem du til den alltid gyldige konkurransesida.

"
Powered by Labrador CMS