Vera fiberglass Peter Aanes

Vera Fiberglass AS lanserer e-handel

Vera Fiberglass AS er landets ledende produsent av tanker i glassfiber. Etter mer enn 30 år med tradisjonell salgsvirksomhet, lanserer bedriften nå nettbutikk, eller såkalt e-handelsløsning.

Publisert

Få tradisjonelle norske industrier har prøvd seg med e-handel. Men Vera Fiberglass AS ser mulighetene, og lanserer nå nettbutikk.

Salgssjef Peter Aanes (bildet) har store forventninger til hjemmesiden med ehandelløsning.

- Teknologi og kvalitet har alltid, og vil fortsatt være, hovedfokus i virksomheten. Elektronisk kommunikasjon er en naturlig forlengelse av vårt teknologibegrep og gir mange fordeler for kundene våre. Men det kan aldri erstatte menneskelige kvaliteter. Det er ment som et godt supplement, forteller Aanes.

Muligheten til å kjøpe varer på det tidspunkt som passer den enkelte er en klar fordel ved netthandel. Lett tilgang til opplysninger som bruksanvisninger, produktdatablad, sertifikater, produktkatalog og ikke minst priser er minst like viktige.

- Med vår nye elektroniske løsning med bestillingssystem har Vera Fiberglass tatt et langt steg fremover for ytterligere å bedre vår kundeservice, sier en stolt Peter Aanes.

I første fase er det dieseltankene med utstyr som er tilgjengelig for e-handel. Hvis du vil sjekke ut nettbutikken til Vera Fiberglass så klikker du her.

"
Powered by Labrador CMS